Esta página web, puede utilizar cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

X

Contacte

Carrer dels Ferrers, 1 43003 - Tarragona

+34 977 23 32 51

Si tens qualsevol pregunta sobre els treballs que fem o vols demanar un pressupost, omple el formulari o truca'ns i et resoldrem els dubtes que tinguis.

Nom i cognoms:

Email:

Telèfon:

Comentaris: (máx. 500 caracters)

Termes legals

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de IMPREMTA VIRGILI amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè.

 

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Carrer dels Ferrers, 1 43003 - Tarragona

 

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Accepto els termes legals (Lleguir termes)
Quant és