Esta página web, puede utilizar cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

X

Impressió

Impressió digital o òfset, depenent del tiratge evaluem la millor opció per al client.

 

A VIRGILI IMPRESSORS fem tot tipus d’impressió: òfset o digital, en petit format tipus revista o en gran format tipus tanques publicitàries, vinils, lones, etc.

 

L’avantatge d’imprimir en digital és que podem fer tirades curtes en les nostres especialitats: llibres, tesis, memòries, manuals, dossiers, mailing, personalitzacions, revistes, opuscles, díptics, tríptics, material per a oficines, talonaris, números de loteria, adhesius, targetes, carpetes, programes de festes, cartells, flyer’s i qualsevol original que puguis dissenyar o que et dissenyem nosaltres. EL QUE NECESSITIS. L’altra avantatge de la impressió digital és que el temps d’entrega és curt, ja que no requereix temps d'assecat com la impressió òfset.

 

També realitzem impressió digital en gran format per aplicacions com poden ser lones, tanques publicitàries, mupis, cartells de grans dimensions, lones per façanes, PLV, i amb tot tipus de materials: cartolina, paper fotogràfic, vinil, lona, canvas, retroiluminables, etc. També ho podem aplicar a materials per a exposició, decoració de fires, congressos, seminaris, inauguracions, panells informatius, senyalització i en diferents suports com poden ser rollups, expositors, banners, etc.

 

Per a grans tiratges disposem de impressió òfset i podem reproduir els mateixos elements que hem comentat anteriorment.

 

 

CARPETES PERSONALITZADES

 

 

TALONARIS

 

 

PLÀNOLS I FULLETONS INFORMATIUS I DE PROPAGANDA

 

 

PAPERERIA PER A EMPRESES

 

 

LONES PER A INTERIOR O EXTERIOR, AMB ULLALS O COSIDES

 

 

ROLLUPS I TOT TIPUS D'EXPOSITORS PLEGABLES I AUTOMONTABLES

 

 

CARTELLERIA EN GRAN FORMAT