Esta página web, puede utilizar cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

X

EMPRESES. Disseny i aplicacions

Si tens una empresa, nosaltres som la teva solució gràfica.

 

A VIRGILI IMPRESSORS fa més de 100 anys que imprimim la imatge de les empreses per a les seves diferents aplicacions amb la finalitat de que ofereixin als seus clients una uniformitat de la seva marca: targetes personalitzades, troquelades, plastificades, paper de carta, sobres amb finestra i sense, carpetes, catàlegs d’empresa, dossiers per a la formació dels treballadors, memòries, enquadernació dels llibres d’actes, enquadernació dels llibres comptables, i tot allò que necessitin per a ser competitius al mercat. Aquí teniu alguns exemples:

 

 

AMB CARGOLINS

Logotip per a cafeteria-restaurant aplicat a cartes menú, cartes entrepans, paper de carta, targetes de visita, rètol façana i segell cautxú.

 

 

C-MUSIC

Logotip per a tenda de música aplicat a targetes de visita, rètol façana, retolació interior tenda, flyer's, bosses de paper, etiquetes bobina i segell cautxú.

 

 

DENTACEL

Logotip per a laboratori dental aplicat a targetes de visita, talonaris i segell cautxú.

 

 

FORMITRANS

Logotip per a empresa formigoneres aplicat a targetes de visita, sobres, papereria, talonaris i segell cautxú.

 

 

HORMITARRACO

Logotip per a empresa formigonera aplicat a targetes de visita, sobres, papereria, talonaris, segell cautxú i vinil per flota de vehicles.

 

 

RINXOLS

Logotip per a perruqueria aplicat a targetes de visita.

 

 

SELECCIONA ARTESANAL

Logotip per a productes càrnics gourmet aplicat a targetes de visita, carpetes, flyer's, caixes packaging, etiquetes per envasos i adhesius.

 

 

TAST

Logotip per a bar musical aplicat a targetes de visita i rètol façana.

 

 

YARKA

Logotip per a centre de teràpies naturals aplicat a targetes de visita, segell cautxú, flyer's i rètol porta metacrilat.