Esta página web, puede utilizar cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

X

Virgili Impressors

 

VIRGILI IMPRESSORS, fundada l’any 1909, amb més de 100 anys d’història i de treball al sector de les arts gràfiques som una empresa referent a Tarragona en serveis d’impressió òfset, impressió digital, enquadernació i maquetació. Els nostres principals clients són particulars, empreses, institucions, estudiants, col·legis i facultats.

 

 

L’evolució del negoci ha estat possible amb l’aplicació de noves tècniques d’impressió i noves eines per treballar. Estem satisfets de la nostra feina perquè trobem solucions gràfiques a totes les comandes, tant de particulars com d’empreses, bé sigui en petit format, com poden ser targetes de visita, fulletons, flyers, revistes, catàlegs, llibres, calendaris personalitzats, tesis, etc., com en gran format, com pot ser cartelleria, pòsters, vinils, banderoles, lones, banners, rollups. La nostra trajectòria professional és sense dubte la millor garantia que ens permet oferir uns treballs de qualitat i el millor servei.