Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Reconeixements

Compartim amb tots vosaltres les presentacions d'alguns dels nostres treballs i els reconeixements que hem obtingut a Virgili Impressors.

DEDICATÒRIA DE L'ÒSCAR CADIACH (27/07/2017), DESPRÉS D'ACONSEGUIR EL SEU REPTE: FER ELS 14 VUIT MIL SENSE OXIGEN. EL DARRER, EL BROAD PEAK.

 

 

 

 

DIBUIX DELS NENS I NENES DE 5-6 ANYS DE L'ESCOLA L'ARRABASSADA CURS 2016/17

Obsequi d'aquest dibuix de l'Avi Virgili vist per ells, després de visitar l'impremta on van aprendre a fer un llibre. Moltíssimes gràcies a tots!!!

 

 

 

RECONEIXEMENT DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES EMPRESÀRIES I EMPRENEDORES DE LES COMARQUES DE TARRAGONA

El passat dia 16 de febrer vam rebre un reconeixement per part de l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona, per haver estat Empresa Guardonada en els 1r. Premis Fòrum Comerç Tarragona- 2017 en la categoria d’Empresa Centenària. L’Associació volia donar a conèixer als mitjans i al públic els premis obtinguts per associades durant l’any 2016-17. Vam ser 5 dones Premiades en àmbits molt diferents.

 

 

 

PREMIS FÒRUM COMERÇ TARRAGONA, 1a EDICIÓ - 30/01/2017

Hem rebut el "Reconeixement i Homenatge per anys de serveis" en la categoria de més de 100 anys. Organitzat per l'Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Pimecomerç Tarragona. Foto de l'acte amb Josep Ma Virgili Sastre i Montserrat Virgili Robert.

 

 

 

 

Virgili Impressors ha tingut el reconeixement l´any 2011 per part de la CEPTA d´empresa centenària de la Demarcació de Tarragona.