Esta página web, puede utilizar cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies.

X

Calendaris

Som especialistes en la maquetació i impressió de calendaris, de sobretaula i de paret, per a empreses, entitats i particulars, sense quantitats mínimes.

 

A VIRGILI IMPRESSORS editem tot tipus de calendaris: els calendaris de làmines per a la paret amb vareta i faldeta, els calendaris de format A3 de paret amb wire-o o amb penjador, els calendaris de revista grapats en fulls bimensuals, els calendaris de taula tipus peanya, els calendaris de taula en pvc ecològic, els calendaris de taula amb wire-o bimensuals o mensuals, els calendaris de paret amb fulls mensuals bé amb wire-o o bé amb penjador...

 

Tot tipus de calendaris i sempre personalitzats amb la teva marca i el contingut que tú desitgis incorporar-hi. No solament els imprimim, també els dissenyem i els maquetem, i els acabats els fem tots al nostre taller.

 

 

 

 

 

A Virgili Impressors podem fer qualsevol format i mida de calendari, amb el tiratge adequat a les teves necessitats: 25 unitats, 50, 100, 500, 1.000, les unitats que necessitis.

 

NO HO DUBTIS, DEMANA'NS PRESSUPOST!!!