Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Jujol en Barcelona

Catàleg comentat de l'obra de Jujol a la ciutat de Barcelona en totes les seves vessants artístiques: arquitecte, dissenyador, decorador, escultor, pintor, dibuixant...

 

 

FITXA

 

Títol: Jujol en Barcelona
Autor: Josep Maria Jujol Gibert - Arxiu Jujol
Format: tapa tova
Mides: 21x29,7 cm
ISBN: 978-84-945677-4-2
Pàgines: 182
Fotografies: 300
Preu: 25€ (I.V.A inclòs)

 

 

 

RESUM

 

Aquest llibre pretén ser una mena de catàleg de tota l’obra de Josep Maria Jujol a la ciutat de Barcelona. I és remarcable aquest “tota” perquè Jujol no fou només un arquitecte. El seu art es desenvolupà majoritàriament en l’arquitectura, però excel·lí també com a dissenyador, decorador, pintor, dibuixant... L’arquitectura necessita de les arts aplicades i ornamentals; és a dir, elements que s’integrin i complementin l’edifici. Jujol elabora l’obra total, des de la construcció arquitectònica fins el toc final dels cortinatges, passant pels paviments, vidrieries, pintures, mobiliari i objectes decoratius. Jujol fou, doncs, tal com el defineix el seu fill, autor d’aquest llibre, un arquitecte-artista.
 
Tanmateix, Jujol treballa per guanyar-se la vida, i s’ha d’emmotllar als encàrrecs, que no provenen d’acomodats rics burgesos;  però tot i així en totes les seves obres sempre intentà de posar-hi -ni que fos discretament- el seu segell personal: lluminositat, color, decoracions agosarades, arquitectura de futur.
 
Aquest Jujol en Barcelona, vol donar a conèixer aquest extraordinari arquitecte, sorprenent dissenyador, vistós pintor, espontani dibuixant, amb pinzellades biogràfiques lligades a la seva obra constructiva i decorativa que ajudaran el lector a fer-se una idea aproximada de la personalitat de l’arquitecte-artista tarragoní.
 
 
 

Comprar per correu