Impremta Virgili. La teva impremta de confiança a Tarragona

Fem una mica d'història

Empresa familiar fundada per Josep Pau Virgili Sanromà fa més de 100 anys. 

Tota aquesta història no hauria estat possible si el Sr: Pau Virgili i Sanromà, anomenat popularment "el iaio Virgili", a l'any 1909 i amb tant sols 14 anys, no hagués entrat a treballa com a aprenent a la Impremta Pàmies, al carrer de la Unió, i dos anys després ho fes d'aprenent avançat a la Impremta Arís, que llavors editava el "Diario de Tarragona". Més tard va fundà amb un soci la coneguda impremta tarragonina Successors Torres & Virgili, a la que hi va treballar fins a la jubilació (traspassant, amb el temps, al seu fill i després de la jubilació d'aquest, a la seva neta).

Va escriure i publicar diferents llibres: Tarragona 1900, Guia de les muralles de Tarragona, Bibliografia tarragonina a través de les seves impremtes, Llegendes i narracions de Tarragona.

Va rebre diferents distincions: Diploma de Serveis Distingits a la Ciutat (1973); Medalla d'Argent (1981); Creu de Sant Jordi (1991) i Tarragoní Fidel (Òmnium Cultural, 1978).

VIRGILI I SASTRE, JOSEP Mª; va començar a treballar a la IMPREMTA SUCCESSORS TORRES & VIRGILI molt jove, aprenent l'ofici i convertint-se en un mestre impressor. Més tard va compra la IMPREMTA CATALUNYA, on va treballar fins a la jubilació. Va ser llavors quan es va anomenar IMPREMTA VIRGILI amb la Montse Virgili i Robert al front de l'empresa, fins a l'actualitat.

Missió i Valors

La missió d'IMPREMTA VIRGILI és satisfer a tots els nostres clients oferint-los-hi un servei integral, des del disseny i maquetació dels originals escollint aquell material més adequat per a cada treball, realitzant la impressió dels dissenys acabats sobre qualsevol suport i amb tot tipus de sistemes d'impressió digital o analògica, per a realitzat tot tipus d'acabats com són envernissats, troquelats, fendits, grapats, enquadernats, etc.

Els nostres valors:

  • Qualitat en tots els treballs que realitzem.
  • Experiència amb un equip professional consolidat i en contínua formació.
  • Passió pel nostre treball.
  • Innovació a l'aplicació de les noves tècniques d'impressió i acabat.
  • Diversitat en els serveis que oferim per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Deixa'ns el teu telèfon i et truquem

Galeria: Coneix l'Equip d'Impremta Virgili

Arts gràfiques Gremi Asociació Catalana d´Exlibristes ADEE BPWT VxL

Contacta amb Impremta Virgili

© 2024 Impremta Virgili - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb