Impremta Virgili. La teva impremta de confiança a Tarragona

Haikus als confins (i com fina ment)

De les més terribles desgràcies, dels més pregons problemes, en surten, a vegades, grans coses. A les teves mans, amic lector, tens el resultat dels temors, recances, enyors, esperances i, per sobre de tot, de la voluntat irreductible de perseverar. De perseverar com sempre ha fet l'autora.

FITXA

Títol: Haikus als confins (i com fina ment)
Autor: M. Dolors Gody Rotllens

Idioma: Català

Editorial: Edicions Forment / Drudis i Virgili Editors

Format: Rústega amb solapes

ISBN: 978-84-121116-9-9

Pàgines: 100
Preu: 15€ (I.V.A inclòs)

 

RESUM

Aquest llibre ha sortit en un moment de confinament en què tot el món n’està afectat en més o menys grau.
 
L’autora ha intentat esmicolar, en el dia a dia, les coses que pot comportar estar, de cop i volta i sense avisar gairebé, apartat de la vida familiar, laboral i social, en general, i de tot tipus d’activitat més enllà de les quatre parets de casa.
 
Ha reflexionat en què, com, quan, per què ha passat el que ha passat, a partir de la seva creació poètica, especialment per mitjà dels Haikus que, per la seva brevetat i profunditat, fàcilment poden portar el lector o la lectora a una situació de reflexió considerable i, si més no, de gaudi poètic. També s’ha servit de sonets i de poemes, més o menys llargs, per esbrinar i posar-se en el lloc d’altres persones a fi de poder expressar, mínimament i amb respecte, com han viscut el seu propi confinament.
 

 

Contacta amb Impremta Virgili

© 2021 Impremta Virgili - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb