Impremta Virgili. La teva impremta de confiança a Tarragona

Jujol en Tarragona

Us presentem aquesta nova edició de JVJOL EN TARRAGONA, renovada i ampliada amb més de 300 imatges, algunes inèdites. L'autor, director de l'ARXIU JVJOL, ens mostra obres desconegudes i d'altres tan conegudes com el Teatre Metropol, la capella de Mas Carreras...

FITXA

Títol: Jujol en Tarragona
Autor: Josep Maria Jujol Gibert - Arxiu Jujol

Idioma: Castellà

Format: Tapa tova

Mides: 29 x 30 cm

ISBN: 978-84-12233-7-7

Pàgines: 166

Fotografies: 300
Preu: 20€ (I.V.A inclòs)

 

 

RESUM

 

Nova edició en llengua castellana. El seu autor, el director de l’ARXIU JVJOL, dona a conèixer meticulosos detalls de l’obra fins ara desconeguts per al gran públic, projectes que no es van realitzar, i obres tant conegudes con el Teatre Metropol, l’església de Vistabella, la capella de Mas Carreras, el Santuari de Montferi… Aquests llibre JVJOL en TARRAGONA no pretén ser definitiu, no analitza de forma total i absoluta cada obra, això ompliria molts volums; es tant sols una guia, un índex, unes dades suficients per a conèixer l’obra i posar la base perquè altres estudiosos tinguin un punt de referència i que cada obra pogues ser el motiu d’un llibre. 
 
Presentem l’obra del arquitecte a Tarragona, entenent com el Camp de Tarragona i la població de Guimerà, que en terres urgelleses forma part de l’Arxiprestat Tarraconense. L’obra de Jujol es tanta i tant prolífera que no podem incluir en un mateix llibre les seves actuacions a Barcelona i els seus voltants.
 

 

Contacta amb Impremta Virgili

© 2022 Impremta Virgili - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb