Impremta Virgili. Tu imprenta de confianza en Tarragona

Imprimir tarjetas

08/06/2020

Consells per a imprimir targetes

Es molt important alhora de maquetar unes targetes tenir en compte l’objectiu a que estan destinades, i el públic a qui van dirigides. Ets una empresa que reflecteixes tota la teva imatge en unes targetes de 8,5x5,5 cm. Això es molt important. Al donar la targeta al teu possible client aquests ha de veure en ella qui ets.
 
  • Els marges: poden ser a sang o amb marge blanc. En aquest últim cas deixa mínim 5 mil·límetres del text/imatge al llom del paper.
  • La tipografia: ha de reflectir el que ets.
  • Color: es molt personal cada color expressa una emoció. Per tant segons sigui el teu negoci, com per exemple, advocats, assessories, assessors personals, serà convenient un fons molt neutre  (blanc-negre-gris..) amb el teu logo destacat i una tipografia molt neta. O per el contrari el fons amb color molt forts (Vermell-blaus elèctrics- pistatxos…) per negocis molt dinàmics.
  • L’stamping i els relleu UVI donen una imatge elegant i molt cuidada, expressant la atenció que mostres cap el teu client per una feina de qualitat.
  • Impressió a dues cares, es una forma d’aprofitar millor la info i la imatge que vols donar
IMPORTANT: no barrejar diferents estils de lletra, exceptuant quan la lletra forma part del disseny especial.
 
La informació bàsica, tel, www, adreça, sempre amb lletra molt clara. Una lletra complicada en aquests cas dificulta entendre ràpidament la informació important. I ens interessa que sigui una dada molt fàcil de trobar pel client.
Aquests son quatre apunts que et poden ajudar alhora de maquetar una targeta. 
 
 

impremta virgili impressio targetes a tarragona amb relleu impremta virgili impressio targetes a tarragona amb diferents cartolines impremta virgili impressio targetes a tarragona amb relleu i stamping

Contacta con Impremta Virgili

© 2024 Impremta Virgili - Todos los derechos reservados
iPortal8 Kdweb