Impremta Virgili. Tu imprenta de confianza en Tarragona

Exposició fotografies del llibre "A peu amb Jvjol" al COAC

19/02/2020

El passat dijous 13 de febrer es va inaugurar l'exposició "Jvjol i el dibuix" al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Tarragona (COAC).

Dijous 13 de febrer a les 19:30 h al COAC de Tarragona conjuntament amb l'Arxiu Jvjol s'ha inaugurat l'exposició "Jvjol i el dibuix". 

Un esdeveniment de gran rellevància donat que, per primer cop, s'organitza una mostra tant àmplia de dibuxos de Josep Maria Jujol conjuntament amb el fons de l'Arxiu Jujol dels Pallaresos i fons dipositats a la seu de l'Arxiu Històric del COAC. La mostra presenta prop d'una setantena de dibuixos originals de Jujol, un bon nombre dels quals surten per primer cop a la llum pública.

L'exposició romandrà oberta fins el dia 17 d'abril al COAC de Tarragona. Carrer de Sant Llorenç 20.

Drudis i Vrigili Editors hi hem estat presents amb els dos llibres publicats: JVJOL EN BARCELONA i PEU AMB JVJOL. Aquest últim conté alguns dels originals que es van poder veure a l'exposició.

...“Jujol era un dibuixant extraordinàriament dotat és un aspecte que cap dels seus estudiosos passa per alt. Jujol era capaç, per exemple, de dibuixar o pintar amb les dues mans de manera simultània i fer-ho, a més, en un conjunt coherent i unitari. Les seves formes pictòriques, el seu traç, és característic i únic, i és present tant en els seus dibuixos com en les decoracions que omplen la seva obra construïda.”...

 

impremta virgili llibres arquitecte jujol impremta virgili llibres arquitecte jujol 2 impremta virgili llibres arquitecte jujol 3 impremta virgili llibres arquitecte jujol 4 impremta virgili llibres arquitecte jujol 5 impremta virgili llibres arquitecte jujol 6 impremta virgili llibres arquitecte jujol 7

Contacta con Impremta Virgili

© 2024 Impremta Virgili - Todos los derechos reservados
iPortal8 Kdweb